Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Bridgedrive van Rotary voor Villa Pardoes

De bridgedrive die jaarlijks door Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren wordt georganiseerd in het Baanderherencollege aan de Baanderherenweg is inmiddels verworden tot een vaste waarde op de evenementenkalender. Zaterdag 11 maart ontvangt de organisatie maximaal 88 paren tijdens de vijftiende editie. De opbrengst van de lustrumeditie is bestemd voor Villa Pardoes.

De bridgers kunnen die dag vanaf 10.00 uur tot aan het einde van de middag hun krachten met elkaar meten. Er wordt gespeeld in vier lijnen en dat betekent dat zowel de geroutineerde bridger als de beginneling volop aan zijn trekken kan komen.

Koppels betalen 42 euro inschrijfgeld. Daar is een goedverzorgde lunch en een kop koffie of thee bij binnenkomst bij inbegrepen. De leden van de Rotaryclub steken tijdens de bridgedrive de handen uit de mouwen om de wedstrijd goed te laten verlopen. Ook helpen ze in de keuken en in de bediening.

Tijdens de bridgedrive kunnen deelnemers prijzen winnen. Daarnaast wordt na afloop van de laatste ronde ook een loterij georganiseerd.

ONVERGETELIJK

Voorgaande jaren werd er steeds rond de 5.000 euro opgehaald voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Villa Pardoes. Die organisatie biedt een onvergetelijke gratis vakantie aan gezinnen met een ernstig ziek kind tussen 4 en 13 jaar.

Deelnemers kunnen zich telefonisch aanmelden of middels e-mail inschrijven via Nicole Haar: (0411) 65 35 30 of nicole.haar@funke.nl. Na betaling staat men geregistreerd. De inschrijving sluit bij 88 paren.

FOTO BOVEN: De opbrengst van de jaarlijkse bridgedrive van Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren gaat naar Villa Pardoes. (Foto: Peter de Koning).