Afbeelding
Foto: Hans van Doorn

TRY-OUT OP DONDERDAG 9 FEBRUARI

Christel de Laat treedt op in Podium Boxtel

De bekende cabaretière Christel de Laat is donderdag 9 februari te gast in Podium Boxtel. De geboren Schijndelse staat op de planken met een try-out van haar eerste avondvullende voorstelling.

De Laat is geen onbekende in Brabant. Ze was verbonden aan meerdere theatergezelschappen en starte als autodidact met de Brabantse Feesterij. Daar begon ze met themafeesten en speelde ze vaak een hoofdrol als Nel. Sinds 2000 werkt ze zelfstandig en was ze onder meer werkzaam voor Omroep Brabant. Daar ging ze op zoek naar bijzondere Brabantse verhalen en deed ze verslag van de verkiezing van het lekkerste worstenbroodje.

Naast haar carrière als comédienne was De Laat ook te zien op tv. Ze deed mee aan 'Ook dat nog' en speelde sketches in Toren C. Het kijkerspubliek van Omroep Brabant kende haar reeds van Da's Nel en inmiddels heeft ze daar haar visitekaartje diverse keren achtergelaten. Ook deed ze mee aan het tv-feuilleton Wolfseinde en presenteerde ze tijdens carnaval het festival FijnFisjeNie waar ze tijdens carnaval vier dagen in de studio actief was als een van de presentatoren.

Eind 2014 maakte het theater met Christel de Laat kennis. Met de Warme Winter Show van Karin Bruers maakte ze een nagenoeg uitverkochte toer langs 35 Brabantse theaters. En nu is er haar eigen show waarin ze haar publiek laat zien dat ze op heel veel fronten inzetbaar is.

Het optreden van Christel de Laat in Podium Boxtel begint donderdag 9 februari om 20.15 uur. Kaarten kosten 17 euro en zijn zolang de voorraad strekt te koop bij Hebbes (Markt), Jumbo (Oosterhof) en Marimba (Van Beekstraat) in Boxtel en bij drogisterij Bewust Beter aan de Nieuwstraat in Liempde.

FOTO ONDER: Christel de Laat presenteerde vorig jaar in de Heilig Hartkerk de uitreiking van de Boxtelse Ondernemers Trofee (Foto: Hans van Doorn).