...Bas Bijnen (links) en Joop Seegers...
...Bas Bijnen (links) en Joop Seegers... Foto: Lonneke Hoondert

Sport 2000 Brabant Sports viert nieuwe naam

Sportwinkel Brabant Sports aan de Clarissenstraat gaat voortaan door het leven als Sport 2000 Brabant Sports en dát moet gevierd worden. Vandaag, donderdag 26 januari, morgen en overmorgen organiseren eigenaren Joop Seegers en Bas Bijnen een spetterend openingsweekeinde.

De ondernemers stunten tijdens het feestweekeinde met flinke kortingen, waarbij het vierde artikel zelfs gratis wordt meegegeven. Winkelend publiek dat een aankoop heeft gedaan, kan ook meedoen aan een loterij. Er kan onder meer een gesigneerd T-shirt van FC Eindhoven gewonnen worden, maar ook voetballen, hockeyballen en gesigneerde hockeysticks. Vóór de winkel vallen ook prijzen te verdienen. Er wordt een opblaasbare muur met gaten opgesteld, waar bezoekers een bal doorheen moeten schieten.

VERTROUWDE TOPMERKEN

De winkeliers sloten zich aan bij de formule van Sport 2000 om zo te kunnen profiteren van diens expertise én om grote merken als Nike, Adidas en Asics aan te kunnen blijven bieden. ,,We liften dan ook mee op de marketingcampagnes. Zo kunnen we meer beleving bieden aan de klant. Als er bijvoorbeeld een nieuw model voetbalschoen uitkomt, dan wordt de etalage thematisch ingericht."

De service en het aanbod blijven hetzelfde. ,,We voorzien onze klanten nog steeds van een goed, eerlijk en persoonlijk advies."