Afbeelding
Foto: Hans van Doorn

VRIJDAG EN ZATERDAG JEUGDZITTINGSAVOND IN HET HOF

Ploegertjes Liempde 'vieren vakantie'

Ploegersland staat vrijdag 27 en zaterdag 28 januari in het teken van de jeugdzittingsavonden. In Ploegersresidentie Het Hof aan de Nieuwstraat wordt op beide avonden een heerlijke koldershow opgevoerd door Liempdse kinderen.

Het thema van de jeugdzittingsavonden luidt dit jaar 'vakantie'. Deelnemers hebben zich laten inspireren door dit onderwerp en zullen tijdens alle acts laten zien wat ze bedacht hebben. Tijdens de shows zijn ook de optredens te bewonderen van de winnaars van het onlangs gehouden Ploegerrangfestival; zij laten zich nogmaals van hun beste kant zien. Deze optredens worden afgewisseld met nieuwe acts met toneel, dans en live muziek.

Beide jeugdzittingsavonden starten om 19.00 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. Kaartjes zijn zolang de voorraad strekt te koop bij café Het Wapen van Liempde aan het Raadhuisplein en bij de ingang van de zaal.

STORMLOOP

De voorverkoop voor de zittingsavonden die 2, 3 en 4 februari worden gehouden in Het Hof, trok vorige week donderdag een groot aantal liefhebbers. Zoals verwacht was sprake van een stormloop en zijn de drie shows uitverkocht.

Prinsenvereniging De Ploegers laat weten dat een wachtlijst is gemaakt waarop namen van mensen staan die dolgraag een kaartje willen. Wie onverhoopt verhinderd is, kan zijn kaartje retourneren zodat anderen alsnog de kans krijgen om naar de zittingsavonden te gaan. Hiervoor kan men contact opnemen met Reggie van Genuchten, telefoonnummer 06-52 86 85 97.

FOTO BOVEN: Impressie van de jeugdzittingsavonden die vorig jaar in Het Hof werden gehouden. Dit jaar staan de twee koldershows in het teken van het thema 'vakantie'. (Foto: Hans van Doorn).