VANAF 25 FEBRUARI IN 'DEN WIELAKKER'

Hardlopen voor beginners
bij atletiekvereniging Marvel

Voor iedereen die wil starten met hardlopen, organiseert de Boxtelse atletiekvereniging Marvel vanaf zaterdag 25 februari Start to Run: een zeven weken durende beginnerscursus. Na afloop zijn deelnemers in staat drie kilometer achter elkaar hard te lopen.

De locatie van de trainingen, die iedere zaterdag van 09.30 tot 11.00 uur duren, is de atletiekbaan van Marvel in sportpark Den Wielakker. Op de woensdagen biedt de vereniging nog een aantal extra 'huiswerktrainingen' aan. Iedere zaterdag bestaat het programma uit een klein stukje theorie en een groot praktijkgedeelte. Een fysiotherapeut, sportarts en schoendeskundige brengen deelnemers op de hoogte van de belangrijkste feiten voor iedere startende loper. Ook de mogelijke vervolgtrainingen bij Marvel komen aan bod. Doordeweeks kan iedereen trainen via de Hardlopen NL App met audiocoaching. Na inschrijving voor Start to Run krijgen deelnemers toegang tot deze app. Aanmelden voor Start to Run is mogelijk via www.yakultstarttorun.nl. De kosten bedragen 49,50 euro, inclusief loopshirt en verzekering.

Mensen die al ervaring hebben met lopen, kunnen aansluiten bij één van de loopgroepen van Marvel. Aanmelden is mogelijk via e-mail: ledenadministratie@avmarvel.nl.