Afbeelding
Foto: TS Dekker

TIJDENS OPEN VALKENSWAARDSE KAMPIOENSCHAPPEN TAEKWONDO:

Vijftien leden TS Dekker in de prijzen

Vijftien leden van taekwondoschool Dekker uit Boxtel zijn zondag tijdens de strijd om het open Valkenswaards kampioenschap in de prijzen gevallen op de onderdelen sparren en tuls. Het toernooi had een internationaal karakter: er deden ook taekwondoka's uit België en Duitsland.

Leden van taekwondoschool Dekker doen al sinds 1990 mee aan de wedstrijd, die twee jaar eerder de eerste editie beleefde.

De competitie maakt deel uit van de international taekwondo league. Tijdens het kampioenschap in Valkenswaard konden de deelnemers punten verzamelen. Op 10 december 2017 kunnen degenen met de hoogste scores, uit verschillende wedstrijden, vervolgens meedoen aan een gala in Barneveld waar taekwondoka's in de categorie the best of the best het tegen elkaar opnemen.

Deelname aan het toernooi in Valkenswaard is verplicht voor selectieleden van Dekker die mee willen doen aan het wereldkampioenschap dat dit jaar in september eveneens in Barneveld plaats zal vinden.

AANMOEDIGEN

Niet alleen taekwondoka's reisden af naar Valkenswaard. Ook Boxtelse scheidsrechters Ralph Dikmans en Romy Raaymakers waren aanwezig. Aäron Dekker en Amy Bressers coachten de leden van TS Dekker. Daarnaast waren ook tal van ouders, familieleden en vrienden van de partij om de vechtsporters aan te moedigen.

PRIJSWINNAARS

Jenthe Herbers pakte in haar categorie de eerste plaats op het onderdeel tuls. Cas Dikmans werd derde. Dinand Verhoeven werd eerste bij het sparren. Areeb Abbas werd tweede. Luuk Peijnenburg, Lucas Punt, Tilila Marouche, Roy Peijnenburg, Linda Beekmans en Kayleigh Belemans belandden ieder in hun eigen categorie op de derde plaats bij het onderdeel sparren.

Jenthe Herbers werd eveneens eerste op het onderdeel sparren. Zij kan dus een dubbele zege op haar conto schrijven. Ook Bryan Marien en Atmane Qoubbane eindigden in hun eigen klassement op de eerste plek bij het sparren. Corné Beekmans en Jolijn van Eijsden bemachtigden hierbij ieder een tweede plaats. (Foto: TS Dekker).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding