Afbeelding
Foto: Henk van Weert

GEANIMEERDE NIEUWJAARSRECEPTIE VAN WERKGEVERS IN RESTAURANT MOLENWIJK

Vertrouwen is toverwoord bij werkgevers SPIN

LINDA VAN DE WIEL

De Boxtelse werkgeversvereniging SPIN hield donderdag in restaurant Molenwijk haar nieuwjaarsborrel. Zowel voor het bestuur als de leden was het een bijzondere dag, waar vol vertrouwen naar de toekomst werd gekeken én de eerste editie van SPINnieuws werd gepresenteerd.

Het bestuur van SPIN is onlangs versterkt met twee ondernemers: Wim Roerdinkholder (Bosch Rexroth) en Bram Veroude (Magic FX). SPIN-voorzitter Henk Wagenaars benoemde dit vertrouwen ook in zijn nieuwjaarsrede. ,,De recessie is grotendeels voorbij en de toekomst ziet er steeds beter uit. Er zijn 6.300 arbeidsplaatsen op bedrijventerrein Ladonk-Vorst en meer dan de helft van de werknemers komt uit Boxtel. Wij willen ervoor zorgen dat de leden van SPIN hun werknemers dusdanig faciliteren dat zij tevreden zijn."

VORM EN INHOUD

Het is een jaar geleden dat de naam SPIN werd geïntroduceerd. De afkorting staat voor Service Portal Industrial Network en is een voortzetting van de businessclub WeB en het Personeels Diensten Centrum (PDC). Oók de beveiliging en het beheer van bedrijventerrein Ladonk en de aanleg en het beheer van glasvezel 'varen' onder de vlag van SPIN. Daarnaast voert SPIN overleg met het gemeentebestuur en wordt, waar mogelijk, collectief ingekocht. Ook kunnen aangesloten leden gebruikmaken van een juridische helpdesk. Het voorbije jaar is benut om SPIN vorm en inhoud te geven. Nu is het moment rijp om meer naar buiten te treden, volgens voorzitter Wagenaars. ,,We willen de mensen in Boxtel op een positieve wijze laten weten wat onze problemen zijn. Indien nodig zullen we tot het uiterste gaan om de belangen van Ladonk te behartigen."

SPINNIEUWS

Een grote stap die is gezet door SPIN is de samenwerking met stichting Brabants Centrum voor het opzetten van het maandelijks terugkerende SPINnieuws. Vorige week werden de eerste twee pagina's van SPINnieuws gepresenteerd in deze krant. Brabants Centrum publiceert deze economisch getinte pagina's boordevol zakelijke nieuwtjes. ,,Tien tot twaalf keer per jaar zal SPINnieuws in Brabants Centrum verschijnen om onze leden, onze werknemers én de gemeente te laten weten wat er allemaal gebeurt op bedrijventerrein Ladonk-Vorst", aldus voorzitter Wagenaars, die tijdens de nieuwjaarsborrel zijn verjaardag vierde.

GOODIEBAG

De nieuwjaarsreceptie werd bezocht door ruim zestig mensen, waaronder wethouder Peter van de Wiel. Aan het einde van de geslaagde avond kregen alle genodigden een goodiebag mee naar huis met de nieuwste papieren krant van Brabants Centrum én daarin de eerste editie van SPINnieuws. Er zat ook een verrekijker in, die treffend symboliseert dat SPIN naar de toekomst kijkt.

Meer foto's en enkele filmpjes van de nieuwjaarsreceptie zijn te zien in de digitale editie van deze krant. Mensen die (business-)lid van stichting Brabants Centrum zijn, troffen die uitgave dinsdag aan in hun mailbox. Wel abonnee, maar nog geen (business-)lid? Waardeer het abonnement gratis op via www.brabantscentrum.nl/zakelijk.

OP DE FOTO'S: Enkele impressies van de geanimeerd verlopen nieuwjaarsreceptie die werkgeversvereniging SPIN vorige week donderdag hield in restaurant Molenwijk. De bijeenkomst werd door ruim zestig mensen bezocht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding