VRIJDAG 27 EN ZATERDAG 28 JANUARI

Open dagen SintLucas
in Boxtel en Eindhoven

Mbo-vakopleiding SintLucas houdt vrijdag 27 en zaterdag 28 januari haar jaarlijkse open dagen. Zowel de vestiging aan de Burgakker in Boxtel als op Strijp-S in Eindhoven zijn toegankelijk voor toekomstige studenten.

Wie belangstelling heeft voor het volgen van mbo-onderwijs op SintLucas, kan een app downloaden, die informatie bevat over alle studierichtingen en een spoorboekje van de open dagen laat zien. De app heet 'Ik wil naar SintLucas'.

Op SintLucas in Boxtel kunnen bezoekers zich op beide dagen laten informeren over de studierichtingen Vormgeven & Ambacht en Vormgeven Product, Ruimte & Media. In de leeromgevingen werken studenten aan opdrachten. Toekomstige leerlingen maken kennis met het werk dat de huidige studenten gemaakt hebben. Daarnaast presenteren studentbedrijven hun product en kunnen bezoekers aansluiten bij een rondleiding. Ook zijn er medewerkers aanwezig die vragen kunnen beantwoorden.

SintLucas Boxtel is vrijdag 27 januari van 14.00 tot 21.00 uur te bezoeken, zaterdag 28 januari zijn belangstellenden welkom van 10.00 tot 15.00 uur.