Afbeelding
Foto: Hans Verberk

VOETBALCLUB HULDIGT NEGENTIEN JUBILARISSEN

ODC trots op 910 trouwe dienstjaren...

Voetbalclub ODC heeft vrijdag in kantine De Boemerang van sportpark Molenwijk negentien jubilarissen gehuldigd. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse kaderavond, waar vice-voorzitter Mark van der Steen de aanwezigen voorrekende dat de jubilarissen samen goed zijn voor niet minder dan 910 trouwe dienstjaren.

Voorzitter Ton Jonkers opende de kaderavond met een dankwoord richting alle kaderleden en vrijwilligers, die zich wekelijks inzetten voor de club. Dat doen ze tijdens wedstrijden en trainingen, maar ook op andere momenten, op het veld en langs de lijn.

Vice-voorzitter Van der Steen riep aansluitend alle aanwezige jubilarissen naar voren voor een korte lofrede, een oorkonde en een bosje bloemen. Hoogtepunt was de huldiging van de 81-jarige Gerard Karssemakers, die zeventig jaar lid is van ODC. In 1956 scoorde Karssemakers zijn eerste doelpunt voor ODC.

De huldiging ging vooraf aan de feestelijke opening van het vernieuwde sportpark Molenwijk, die zaterdagmiddag werd gehouden en waarover elders in Brabants Centrum uitgebreid wordt bericht.

FOTO ONDER: De jubilarissen van ODC poseren in kantine De Boemerang. Staand van links naar rechts: Walter Huijbregts (50 jaar lid), Jurgen Santegoeds (40), Frank van der Velden (40), Hans van Esch (40), Gerard Doggen (40) en René van Esch (40). Zittend van links naar rechts: Rinie van Handel (50), Jac Doms (60), Gerard Karssemakers (70), Eddy de Windt (60) en Jan Pennings (40). Verhinderd waren Fons van Elderen, Piet van der Steen, Harrie van Erp en Jolanda van Erp (allemaal 40 jaar lid), Antoon Voermans en Martien Pennings (50 jaar lid) en Piet van der Aa en Frans Kelders (60 jaar lid). (Foto: Hans Verberk).