Afbeelding
Foto: Mirjam Bemelmans

Volleybaljongens Blox
op zoek naar versterking

Dit zijn ze, de jongens van Blox die deze week een wervingscampagne zijn gestart om het team te versterken. De Boxtelse volleybaltieners zien graag nieuwe spelers verschijnen die zich aansluiten voor trainingen op donderdagavond zaterdagochtend en wedstrijden op zaterdagmiddag.

'Kom eens bij ons oefenen?'. Met die leuze werd de actie gelanceerd en onder de aandacht gebracht door Polo, een van de vaste spelers van het team. ,,Volleybal is leuk want het is heel fysiek terwijl je de anderen niet mag aanraken", legt Polo uit. ,,Het is een technisch balspel, je moet dus een goede techniek ontwikkelen. Bij voetbal heeft iedereen een vaste positie. Dat is bij volleybal anders."

Tijdens het spel zijn de spelers volgens de Boxtelse volleyballer met een kleine groep continu aan de slag. ,,Tijdens het spel krijg je alle rollen, dus serveren - onderhands of bovenhands - bij het net of als spelverdeler."

PROEFTRAINING

Het Blox-team bestaat uit jongens van 11 tot 14 jaar; naast Polo zijn dat Sander, Maikel, Thomas, Remco, Lars en Isaac. ,,Een keer in de week spelen we een wedstrijd en we trainen op donderdag van 19.00 tot 20.30 uur en op zaterdagochtend in sporthal De Braken. De wedstrijden zijn vaak op zaterdagmiddag. Je mag vier keer een proeftraining volgen."

Belangstellenden kunnen zich voor meer informatie en aanmelding wenden tot het secretariaat van Blox, dat bereikbaar is via e-mail: secretariaat@vcblox.nl. Wie niet alleen wil komen, mag gerust een vriendje meenemen.

FOTO ONDER: De spelers van Blox zoeken dringend versterking en rekenen op de komst van nieuwe aanwas. (Foto: Mirjam Bemelmans).