The Explosion Rockets in actie. (Collectie: The Explosion Rockets).
The Explosion Rockets in actie. (Collectie: The Explosion Rockets). Foto: Explosion Rockets

TERUG NAAR JAREN VIJFTIG EN ZESTIG

Ode aan Elvis tijdens optreden Explosion Rockets in Denziz

Na de succesvolle optredens van de deels Boxtelse band The Explosion Rockets in Denziz, heeft eigenaar Cees Veenstra van het partycentre aan de Stationsstraat in Boxtel de groep voor liefst drie opvoeringen in 2017 vastgelegd. Zaterdag 28 januari vindt het eerste optreden plaats. De deuren zwaaien om 20.00 uur open.

,,Hiermee weten we dat we een band in huis halen die fantastisch goed speelt en een geweldige sfeer weet te creëren. Het enthousiasme spat van het podium af", aldus Veenstra van Denziz. The Explosion Rockets bestaat dertig jaar en timmert nog steeds behoorlijk aan de weg. Zo staan de komende maanden optredens in Apeldoorn, Volendam en zelfs Luxemburg op de rol.

Wie van authentieke muziek houdt uit de hitlijsten midden jaren vijftig en begin jaren zestig én een spetterende show wil zien, kan zijn hart ophalen in Denziz op 28 januari. De opzwepende performance van The Explosion Rockets wordt gebracht met een flinke dosis humor en vakmanschap. Vrijwel alle grote hits van legendes als Elvis Presley, Cliff Richard, Ricky Nelson, Buddy Holly en The Shadows komen voorbij. Een optreden van de groep staat garant voor herkenbaarheid en nostalgie, laat gitarist Thom Sens uit Boxtel weten.

Voor de dansliefhebbers is er een grote dansvloer aanwezig. Mensen die verzekerd willen zijn van een zitplaats, dienen op tijd naar het optreden in Denziz te komen. De show start om 21.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Kaarten kosten acht euro en zijn verkrijgbaar via Thom Sens, telefoonnummer 06-45 92 85 86 of Cees Veenstra, tel. 06-34 34 85 94 of via e-mailadres explosionrockets@hotmail.com. Kaarten aan de zaal kosten tien euro, mits ze nog voorhanden zijn. Meer informatie: www.explosionrockets.nl