PRESENTATIE MET DE DORINI'S EN DJ CREW

Zanger Kapalone lanceert nieuwe cd in Kloosterzicht

De bekende feestzanger Kapalone lanceert zondag 15 januari zijn nieuwe cd 'Daar moet op gedronken worden' in Gemonde. Kapalone heeft een groot aantal Nederlandse artiesten uitgenodigd om in zaal Kloosterzicht aan de Sint-Lambertusweg een feestje te bouwen.

Kapalone is regelmatig te gast in Kloosterzicht als hij een nieuwe cd presenteert. Ditmaal staan er veel extra namen op het affiche voor de cd-presentatie. Dat zijn onder meer feestduo De Dorini's uit Boxtel en de DJ Crew, maar ook Jack van Raamsdonk, Jettie Pallettie, Arnold, Rienie van de Kerkhof, Jimmy Geerts, Sylviah en Pur & Kit. Allen ondersteunen Kapalone tijdens de lancering van zijn nieuwe feestplaat. De zanger is een graag geziene gast op feesten en partijen. Enkele jaren geleden was hij een van de publiekstrekkers van het Drieka Habrakenbal in Boxtel. Daar vierde hij met een groot aantal mensen met een verstandelijke beperking de start van het carnaval.

VOORVERKOOP

Toegangskaarten voor de cd-presentatie kosten acht euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij zaal Kloosterzicht, telefoon (073) 551 22 77. Een toegangskaart geeft ook recht op een cd.