Afbeelding
Foto: Peter de Koning

SPAARACTIE WINKELCENTRUM VALT NOG STEEDS IN DE SMAAK

Massaal boodschappen doen in Selissen

De jaarlijkse spaaractie van winkelcentrum Selissen in Boxtel heeft ook dit jaar vele duizenden volle spaarkaarten opgeleverd. Winkeliersvoorzitter Bart van Roosmalen verrichtte dinsdag met hoofdcaissière Gaby Phielix van supermarkt Plus Van der Horst de trekking, de prijzen werden woensdag uitgereikt aan achttien prijswinnaars.

Ook dit jaar deden alle ondernemers in Selissen mee met de spaaractie, inclusief Tuincentrum Boxtel en bouwmarkt Gamma. Bij elke besteding van vijf euro werd een zegel verstrekt; tien zegels maken een volle spaarkaart. ,,Een laagdrempelige spaaractie die we nu al zo'n tien jaar houden en die elk jaar in de smaak valt", zegt Van Roosmalen. In het kantoor van Plus Van der Horst werden de duizenden spaarkaarten op de vloer uitgestrooid. ,,De winnaars krijgen prijzen die worden aangeboden door onze eigen winkeliers of ingekocht worden bij andere Boxtelse ondernemers", aldus de winkeliersvoorzitter.

De prijzen variëren van een fiets en een televisie tot reischeques, een fotoshoot, een barbecue, een zonnebankkuur, een tuinstoel en een dartsbord. De namen van de prijswinnaars luiden als volgt: Marielle van Alphen, C. van Alphen, E. van de Biggelaar, familie Bressers (Esch), H. Buckinx, Gerry Dolman, J. van Gorp, familie Van der Heijden, Else Hoffmans, N. Holowacki, A. de Jong, Ria van Kasteren, Nonja van de Langenberg, familie Lila, M. van de Loo-Sloterdijk, B. van Oers, familie Van de Sande en familie Van Someren. (Foto: Peter de Koning).