Afbeelding
Foto: Expert van Erp

Winnaars van de

Boxtelaartjesweek

halen prijzen op

Liefst 150 prijzen werden verloot onder pashouders die in november hun slag sloegen tijdens de Dol Dwaze Boxtelaartjesweek. Naast waardebonnen van twintig euro, te besteden bij een Boxtelse winkel of horecagelegenheid, maakten deelnemers ook kans op een hoofdprijs: een wasmachine, een televisie of een fiets. Waar Bike Totaal Jack Leijten echtpaar Vermeulen al eerder verraste met een gloednieuw rijwiel, zette Expert Van Erp zijn prijswinnaar onlangs in het zonnetje.

Cor van Eijndhoven uit Boxtel ontving onlangs 'symbolisch' zijn prijs bij Expert Van Erp: een wasmachine. ,,Symbolisch, omdat ik twee jaar geleden een nieuwe wasmachine heb moeten kopen. Een tweede was echt overbodig", aldus Van Eijndhoven. ,,Gelukkig heb ik in overleg met een medewerker van Expert kunnen regelen dat ik een andere prijs mocht kiezen." Hij koos voor een radio van Bose. ,,Leuk hoor: in Boxtel mijn producten kopen en óók nog iets winnen." Het sparen van Boxtelaartjes werd in 2015 door stichting Brabants Centrum in het leven geroepen om inwoners te stimuleren hun inkopen in Boxtel te doen.

FOTO ONDER: Cor van Eijndhoven (links) ontving onlangs 'symbolisch' zijn Boxtelaartjes-prijs bij Expert Van Erp: een wasmachine. (Foto: Expert Van Erp).