VERNIEUWD SPORTPARK BIJNA KLAAR

ODC opent Molenwijk tegen FC Den Bosch

Het vernieuwde sportpark Molenwijk wordt zaterdag 7 januari officieel geopend. De hoofdmacht van voetbalclub ODC speelt die middag op het dit najaar aangelegde kunstgrasveld. Tegenstander is FC Den Bosch, dat uitkomt in de Jupiler League.

ODC heeft al enkele thuiswedstrijden afgewerkt op de nieuwe grasmat en grijpt de eerste zaterdag van het nieuwe jaar aan om de nieuwjaarsbijeenkomst te combineren met de officiële opening van het nieuwe Molenwijk. Het fraai gelegen sportpark onderging sinds de zomervakantie een metamorfose.

Niet alleen werd de grasmat vervangen door een inmiddels veelbesproken kunstgrasmat, mét rubbergranulaat. Ook de tribune werd gemoderniseerd. In de catacomben onder de in 1950 opgetrokken tribune zijn nieuwe kleedkamers gerealiseerd en zijn tal van extra ruimten gecreëerd, onder meer voor de opslag van materialen.

Hoofdsponsor Milieu Service Brabant van directeur-eigenaar Henk Wagenaars maakt de ontmoeting tussen het eerste elftal van ODC en de selectie van FC Den Bosch mogelijk. Het duel begint om 14.00 uur.

FC Den Bosch is dit seizoen geen hoogvlieger in de Jupiler League en wisselt


Bridgeclub Revanche

Uitslag donderdag 22 december

Corry & Jan Kerssens        59.38

Henk Schalkwijk/Bert Hermkens        58.85

Henk v. Pinxteren/Hans Heijstek        57.50

Bridgeclub De Rots

Uitslagen woensdag 21 december

A-LIJN

Sina v. Alphen/Henk IJsseldijk        60.52

Marie José Ronde/Marianne Jussen        57.74

Jo & Rieky Steenbakkers        55.72

moeizame overwinningen af met de nodige nederlagen. De ploeg staat momenteel op de dertiende plaats met 25 punten uit 19 duels. Koploper VVV Venlo staat op 41 punten.

Het programma op zaterdag 7 januari start om 12.30 uur met een nieuwjaarsreceptie in kantine De Boemerang. Aansluitend wordt de dit jaar overleden Ben van Vegchel geëerd. Ter nagedachtenis aan het erelid, dat 81 jaar was verbonden aan de club en geen wedstrijd liet passeren, wordt in sportpark Molenwijk het Ben van Vegchelpad opengesteld. Na de opening van het nieuwe sportpark, volgt de wedstrijd tussen ODC en FC Den Bosch. Aansluitend is er een openingsfeest in De Boemerang.


Kwekpoel on Ice

op schaatsbaan

Zin in een feestje? Zet dan op woensdag 4 januari een groot kruis in je agenda. De carnavalsspecialisten van De Knokkers nemen die dag 's middags én 's avonds bezit van Boxtel on Ice en gaan de ijsbaan inrichten als... De Kwekpoel.

De festiviteiten op de ijsbaan in Boxtel zullen hetzelfde karakter hebben en zijn dus 'the place to be' op 4 januari. Het middagprogramma (14.00-17.00 uur) is vooral bedoeld voor jongere kinderen. Naast schaatsen en muziek is er natuurlijk ruimte voor oud-Hollandse spelen. Het avondprogramma (19.00-22.00 uur) is voor oudere kinderen en tieners.

Deelname aan Kwekpoel on Ice is mogelijk voor kinderen die in het bezit zijn van een dagkaart of een passe-partout voor Boxtel on Ice.