Sint-Willibrordus bestaat in 2019 zeventig jaar. Om de leden te kunnen voorzien van nieuwe uniformen, worden de komende jaren allerlei inzamelacties gehouden. De eerste die op het programma staat, is een telebingo. (Foto: muziekvereniging Sint-Willibrordus).
Sint-Willibrordus bestaat in 2019 zeventig jaar. Om de leden te kunnen voorzien van nieuwe uniformen, worden de komende jaren allerlei inzamelacties gehouden. De eerste die op het programma staat, is een telebingo. (Foto: muziekvereniging Sint-Willibrordus). Foto: Muziekvereniging Sint-Willibrordus

SAMENWERKING TUSSEN SINT-WILLIBRORDUS EN LOHA

Live telebingo in Esch op 18 december

Mensen die graag bingoën, kunnen de komende tijd hun hart ophalen in Esch. Daar worden op vijf momenten, live op de Lokale Omroep LOHA (Ziggokanaal 48), nummers getrokken zodat deelnemers met een volle rij of kaart kans maken op verschillende geldprijzen. Het spel is een samenwerking tussen muziekvereniging Sint-Willibrordus en de lokale omroep.

In 2019 viert Sint-Willibrordus het zeventigjarig bestaan. Ze organiseert tot die tijd verschillende acties om geld in te zamelen, zodat de leden tijdens het jubileum over nieuwe uniformen kunnen beschikken. De eerste activiteit is de Willibrordusbingo, die op 18 december, 8 en 22 januari en 5 en 19 februari, allemaal tussen 19.00 en 20.00 op kanaal 48 van Ziggo, wordt uitgezonden. Gerrie van der Mee fungeert als bingoleider en wordt daarbij geholpen door één of twee assistentes.

Voor de eerste uitzending worden momenteel kaarten verkocht. Ze kosten vijf euro per stuk. Mensen kunnen hiervoor terecht bij supermarkt Spar aan de Looiershof in Esch, op maandag- en donderdagavond in dorpshuis De Es, via Christ Pijnenburg van LOHA (tel. 06-12 52 72 43) of leden van de muziekvereniging. Er kan met een onbeperkt aantal kaarten worden deelgenomen aan de Willibrordusbingo. Deelnemers maken met de bingo kans op geldprijzen van 50 tot 150 euro. Meer informatie: www.fanfare-esch.nl.