Afbeelding
Foto: Peter de Koning

ASFALTEREN PASTOOR ERASSTRAAT ZORGT VOOR VERKEERSCHAOS

Boxtel voert volop wegreparaties uit

In diverse straten in de gemeente Boxtel werden de voorbije dagen kleine reparaties aan het wegdek uitgevoerd. De werkzaamheden in de Pastoor Erasstraat en de Parallelweg Noord op maandag zorgden met name in de ochtend voor drukte in de omliggende straten.

De Kasterensestraat, De Maai, Onrooi, Gemondsestraat, Molendijk, Pastoor Erasstraat en Parallelweg Noord: de gemeente Boxtel zorgde er de afgelopen dagen voor dat kleine beschadigingen in deze straten werden gerepareerd. ,,We kiezen voor plekken waarvan we verwachten dat de beschadigingen op korte termijn verergeren en die gevaar kunnen gaan opleveren", laat een woordvoerder van de gemeente Boxtel weten. In een kort tijdsbestek werden delen van de straten gefreesd en geasfalteerd.

Ondanks dat de wegwerkzaamheden vorige week al aangekondigd werden met de bekende gele borden, zorgden de reparaties met name op maandagochtend rond de Pastoor Erasstraat voor grote verkeerschaos. Met behulp van verkeersregelaars die bij de stoplichten nabij café De Adelaar stonden, werd het verkeer omgeleid. Een deel van de automobilisten koos ervoor via bedrijventerrein Ladonk om te rijden, waardoor er ook files rond de dubbele overweg ontstonden.

FOTO ONDER: In de Pastoor Erasstraat en Parallelweg Noord werden maandag reparaties uitgevoerd aan het wegdek. (Foto: Peter de Koning).