Klant Myriam Palte nam dinsdag plaats in de 'Wervelwind' die in de Plus stond vanwege het 12,5-jarig bestaan van de supermarkt. Ze won hiermee een Boxtelse poppen, een soort speculaas. (Foto: Peter de Koning).
Klant Myriam Palte nam dinsdag plaats in de 'Wervelwind' die in de Plus stond vanwege het 12,5-jarig bestaan van de supermarkt. Ze won hiermee een Boxtelse poppen, een soort speculaas. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

Supermarkt Plus

bestaat 12,5 jaar

en houdt feestweek

Supermarkt Plus kwam in 2001 naar Boxtel. Drie jaar later, precies 12,5 jaar geleden, nam Ronald van der Horst de zaak over van Wim Eijkemans. Om het bronzen jubileum te vieren, vinden tot en met zaterdag 18 december allerlei acties in de winkel plaats.

De jubileumfeestweek ging van zondag van start. Die dag ontvingen de eerste 125 betalende klanten een gratis appeltaartje. Maandag en dinsdag stond een 'wervelwind' in de supermarkt, de bekende cabine waarbij attributen alle kanten op worden geblazen en die klanten konden vangen. Gisteren kregen kinderen een traktatie en konden zij zich laten schminken. Ook was er een ballonnenclown.

Morgen, vrijdag 16 december zijn er feestelijke kookdemonstraties en een dag later ontvangt iedere 125e klant alle boodschappen gratis. De gehele week maken supermarktbezoekers met hun kassabonnen kans op een weekendje weg. ,,Tenslotte houden we nog een actie die een heel jaar lang aanhoudt: mensen die een taart bij ons bestellen, krijgen hun leeftijd als kortingspercentage", aldus eigenaar Van der Horst.

Boxtel

Zingen bij D'n Boer

Bij café D'n Boer aan de Corpus in Boxtel wordt vanavond, donderdag 15 december, vanaf 21.00 uur het jaarlijkse kerstzingen met live muziek georganiseerd. Zondag 18 december geeft The Herriecanes een kerstoptreden vanaf 19.00 uur. Toegang tot beide avonden is gratis.