Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

DERDE EDITIE OP ZONDAG 25 JUNI 2017

Live in Liempde presenteert tweepersoons minitheater

MARC CLEUTJENS

De organisatoren van huiskamerfestival Live in Liempde hebben deze week de datum bekend gemaakt waarop de derde editie wordt gehouden: zondag 25 juni 2017. Komend weekend is Live in Liempde in een miniatuureditie aanwezig op de KerstKluunMarkt. Met een tweepersoons minitheater voor vips...

Nee, wat er precies gaat gebeuren tijdens beide kerstevenementen in hartje Liempde wil Trees van Nunen van Live in Liempde niet onthullen. Wel verklapt ze dat de organisatoren van het huiskamerfestival een grote houten kist hebben gemaakt waarin slechts plaats is voor twee theaterstoelen. ,,Wie een kaartje koopt, krijgt een exclusieve vip-voorstelling voor twee personen te zien", vertelt Van Nunen. Lachend: ,,Geheel in stijl bieden we een klein zakje popcorn aan om de theatersfeer compleet te maken. En nee, ik ga niet vertellen welke voorstelling in het minitheater te zien is..."

Wie de vip-voorstelling van Live in Liempde wil bijwonen, betaalt aan de kassa met vier Op Liemt Gemunt-muntjes. Contant afrekenen kan ook; een kaartje kost één euro, kinderen betalen vijftig eurocent. ,,We hebben ook een folder gemaakt waarin we ons theaterfestival presenteren en al vooruit blikken naar de derde editie op 25 juni", vertelt Van Nunen. Het programma is nog niet bekend, al wil de organisator wel onthullen dat ook nu contacten gelegd zijn met een buitenlandse artiest.

Tijdens de tweede editie, die dit jaar op een tropische zondag werd gehouden, was er veel aandacht voor het optreden van Shawn Mayer. De Amerikaanse singer-songwriter uit Nashville, Tennessee maakte indruk met ontroerende liedjes. Die zong ze in een zonovergoten achtertuin in Liempde. De avond ervoor verzorgde Mayer al een besloten concert in het dorp.

De KerstKluunMarkt duurt zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur. (Foto: Gerard Schalkx).