Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

Brabants Centrum

brengt special uit

over Boxtel on Ice

Woensdag 14 december om 16.00 uur is het zover: vanaf dat moment start Boxtel on Ice en kan iedereen tot en met zondag 8 januari de schaatsen onder binden voor een rondje over de ijsbaan aan de Prins Hendrikstraat. Brabants Centrum publiceert in deze editie een tien pagina's tellende bewaareditie met alle informatie over het ijskoude evenement.

Mark van de Moosdijk, uitbater van Meneer van Dommelen nabij de Zwaanse Brug, lanceerde in augustus zijn idee: Boxtel móest en zou een schaatsbaan krijgen. Dat de gemeente Boxtel zijn plannen omarmde, werd een paar weken later duidelijk: Van de Moosdijk kon op een bijdrage van 20.000 euro rekenen uit het economisch stimuleringsbudget.

Ook verschillende organisaties meldden zich bij de Boxtelse ondernemer met ideeën voor evenementen op en rondom de ijsbaan. Inmiddels is het volledige programma rond. Van Het Grote Kerstbal tot Fashion on Ice en van een ijshockeyclinic tot de 2016-quiz: er is voor ieder wat wils. Daarnaast brengen alle basisscholen in de gemeente Boxtel een bezoekje aan de schaatsbaan. Boxtel on Ice is dagelijks toegankelijk voor het publiek tussen 11.00 en 22.00 uur.

Bekijk het volledige programma van Boxtel on Ice in de bewaarspecial op pagina 11 tot en met 20.