KINDEREN GEZOCHT VOOR NIEUW PROJECT

The Star Company geeft
concert in Hof Liempde

Na vele zang- en danslessen, de opname van een videoclip en de lancering van de single 'Let the children play' is een concert een logisch vervolg. De twintig kinderen die deelnemen aan het project The Star Company van initiatiefnemers Inge van den Biggelaar en Roel Jongenelen verzorgen zondag 22 januari een gevarieerd optreden in restaurant Het Hof aan de Nieuwstraat in Liempde onder de noemer The Star Company in Concert.

The Star Company is een project waarbij kinderen wekelijks bij elkaar komen en les krijgen in zang, acteren en dans. Ook mental coaching vormt een belangrijk onderdeel. Eind oktober werd de videoclip bij het lied 'Let the children play' opgenomen. ,,En nu zijn we hard aan het repeteren voor het concert", vertelt Van den Biggelaar (artiestennaam INCH), die samen met de jeugd het podium betreedt.

Jongenelen zorgt tijdens het optreden voor de muzikale begeleiding, ook de Gildenbondsharmonie heeft medewerking toegezegd. Naast 'Let the children play' en het lijflied van The Star Company, dat volgens Van den Biggelaar 'erg sprookjesachtig' is, komen allerlei Nederlands- en Engelstalige covers voorbij. ,,De kinderen treden op in verschillende samenstellingen", legt Van den Biggelaar uit. ,,Het wordt een gevarieerde opvoering." The Star Company in Concert duurt zo'n twee uur, inclusief een pauze.

Kaarten voor het concert kosten tien euro en zijn te koop via e-mail: info@apollo-98.nl of telefoonnummer 06-21 24 00 63. ,,Er zijn al diverse kaarten verkocht", aldus Van den Biggelaar. ,,We hopen natuurlijk dat ons concert uitverkocht raakt. Mogelijk verzorgen we die dag dan een tweede optreden."

NIEUW PROJECT

'Let the children play', de naam van de single én het huidige project, loopt eind januari ten einde. ,,De huidige deelnemers kunnen zich weer aanmelden voor het project dat in februari van start gaat", legt van den Biggelaar uit. Ook is er ruimte voor nieuwe kinderen die deel willen nemen. Voor meer info of aanmeldingen kunnen mensen eerdergenoemde contactgegevens gebruiken.


Riktoernooi

Met een konijn als hoofdprijs wordt vrijdag 16 december vanaf 16.00 uur Voetskes Eerste Riktoernooi gehouden. De kaartmiddag in bar Becoloth aan de Rozemarijnstraat begint om 16.00 uur. Zowel ervaren als beginnende rikkers kunnen deelnemen.