Joris Linssen & Caramab verzorgen zaterdag 14 januari een voorstelling in Podium Boxtel. Dan is het programma 'Serenade' te zien, dat beschouwd kan worden als een ode aan het leven én bekende doden... (Foto: Henry Krul).
Joris Linssen & Caramab verzorgen zaterdag 14 januari een voorstelling in Podium Boxtel. Dan is het programma 'Serenade' te zien, dat beschouwd kan worden als een ode aan het leven én bekende doden... (Foto: Henry Krul). Foto: Henry Krul

NIEUWE VOORSTELLING OOK TE ZIEN IN PODIUM BOXTEL

Serenade met Joris Linssen & Caramba

Joris Linssen keert terug naar Podium Boxtel. De succesvolle tv-presentator trekt al jaren volle zalen met zijn band Caramba, die Nederlandse liedjes zingt die de sfeer van Mexico ademen. De nieuwe show 'Serenade' is zaterdag 14 januari te zien in de theaterzaal aan de Burgakker.

'Serenade' is de vijfde theatershow van Joris Linssen & Caramba die geïnspireerd is op het Mexicaanse gebruik om een orkestje in te huren om je geliefde het hof te maken of je overleden helden te eren. Op Allerzielen (Día de los muertos, Mexicaanse dodendag) maakte de groep een rondreis langs belangrijke plekken van overleden Nederlandse artiesten om ze te eren met een lied. En in de zomer stonden de 'amigo's' onder menig balkon een liefdeslied te zingen.

ODE AAN HET LEVEN

Joris Linssen en zijn muzikale vrienden smeden deze verhalen en liedjes aaneen tot een hartverscheurende en hilarische voorstelling die beschouwd kan worden als een ode aan het leven, de liefde en de muziek. Linssen verzorgt de zang en schreef alle teksten. De band bestaat verder uit accordeonist en zanger Marcel van der Schot, gitarist Kees van den Hoogen en contrabassist Erik van Loo. Djem van Dijk is toegevoegd aan de band en verzorgt de percussie.

Kaarten voor 'Serenade' kosten 20 euro en zijn te koop bij Hebbes (Markt), Jumbo (Oosterhof) en Marimba (Van Beekstraat) in Boxtel en bij Bewust Beter aan de Nieuwstraat in Liempde.


Farce Majeure

Podium Boxtel biedt zondag 11 december vanaf 14.30 uur onderdak aan de voorstelling 'Farce Majeure'. Onder leiding van Henk van der Horst, een van de leden van het bekende cabaret, blikt aan de hand van verhalen, liedjes en filmbeelden terug op het oeuvre van Farce Majeure.