Kansloze eerste helft nekt
spelers van Irene in Helmond

De spelers van de Gemondse voetbalvereniging Irene hadden zich vooraf kansen toegedicht in de uitwedstrijd tegen RKPVV in Helmond. Een groot aantal blessures gooide zondag echter roet in het eten. Irene verloor na een vooral kansloze eerste helft met 5-2.

De Gemondenaren misten in de eerste helft de inspiratie die hen de laatste weken zo karakteriseerde en dat had direct gevolgen. Na een kwartier stond het al 2-0 voor de thuisploeg. Nadat Bryan Hellings met een blessure het veld had verlaten, was de organisatie op het Gemondse middenveld weer even verstoord waardoor de Helmonders uit konden lopen naar 4-0.

AANPASSING STRIJDPLAN

In de pauze werden de taken in het elftal van Irene herverdeeld en het strijdplan aangepast. Dit leek te werken, want met passie gingen de bezoekers de duels aan. Good old Tom van de Langenberg maakte al snel een doelpunt gevolgd door een fantastische corner van Stefan Raaymakers die in één keer achter de doellijn plofte. Irene kreeg hoop na deze twee treffers. De tijd was echter te kort om de aansluiting te vinden. De goede tweede helft geeft hoop voor de resterende wedstrijden tot de winterstop. Als daarna alle blessures zijn geheeld, kan Irene weer punten gaan sprokkelen.