Wasmachine, tv en fiets verloot

Dol Dwaze Boxtelaartjes Week-winnaars bekend

Tijdens de eerste Dol Dwaze Boxtelaartjes Week van 11 tot en met 19 november konden pashouders hun slag slaan in dertig deelnemende winkels. Die pakten flink uit met allerlei aanbiedingen. Winkelend publiek dat Boxtelaartjes spaarde, kon nu profiteren van spectaculaire kortingsacties. Daarbij maakten consumenten kans op één van de drie hoofdprijzen en op één van de 150 waardebonnen van 20 euro. De winnaars zijn inmiddels bekend.

Het loyaliteitssysteem Boxtelaartjes is een nieuwe weg ingeslagen en dat werd gevierd met de Dol Dwaze Boxtelaartjes Week. Tijdens de actieweek kregen pashouders die een aanbieding kochten in een aangesloten winkel een Boxtelaartjeszegel. Wanneer vijf zegels bij elkaar gespaard waren, kon de volle spaarkaart ingeleverd worden. Zo maakten consumenten kans op één van de 150 waardebonnen van 20 euro. Bij inlevering van duizend extra Boxtelaartjes dongen pashouders óók mee naar de drie hoofdprijzen ter waarde van vijfhonderd euro: een Gazelle-fiets van Jack Leijten Bike Totaal, een AEG-wasmachine van Expert Van Erp en een Philips led-televisie van EP Rickelman.

Inmiddels zijn de winnaars van de drie hoofdprijzen bekendgemaakt door de voorzitters van de Boxtelse winkeliersverenigingen Filipe van den Borne van Mr. & Mrs. Filipe, Hans van Erp van Dobey Boxtel, Bart van Roosmalen van Bloemsierkunst Marimba en door directeur Henk van der Zee van Brabants Centrum. C. van Eijndhoven (woonachtig op de Rozengaard) wint de wasmachine, H. Kalverboer (Dommeloord) de televisie en W. Vermeulen (Dukaat) steelt binnenkort de show op een gloednieuwe fiets.

MEERDERE KEREN

Het sparen van Boxtelaartjes werd in 2015 door Brabants Centrum in het leven geroepen om inwoners te stimuleren hun inkopen zoveel mogelijk in Boxtel te doen. Consumenten konden een spaarpas aanschaffen en ontvingen bij aankopen in winkels een bepaald aantal Boxtelaartjes. Bij de aankoop van speciale aanbiedingen werd telkens vijftig eurocent gereserveerd voor de vereniging of organisatie die de pashouder wil ondersteunen. Het initiatief resulteerde in bijna zesduizend pashouders, 86 deelnemende winkels, 101 verenigingen en ruim vijf miljoen gespaarde Boxtelaartjes. Onlangs werden de gespaarde bedragen aan de aangesloten verenigingen uitbetaald.

De Dol Dwaze Boxtelaartjes Week gaat meerdere keren per jaar plaatsvinden. Daarnaast kan iedere winkel het hele jaar door aanbiedingen blijven doen en kan iedere pashouder sparen voor verenigingen door Boxtelaartjes-acties te kopen. Kijk voor meer informatie op www.boxtelaartjes.nl.