KNEGSELSE BOYS WINT NIPT IN LENNISHEUVEL

LSV onderuit ondanks veldoverwicht

De voetballers van LSV hebben zondag in eigen huis met 1-2 verloren van Knegselse Boys. De thuisploeg had een duidelijk veldoverwicht, maar stond na negentig minuten opnieuw met lege handen.

LSV, dat uitkomt in de vijfde klasse E, speelde goed en gaf de middenmoter uit Knegsel stevig partij. De vele kansen die de ploeg van Kirk Koningstein creëerde, werden niet verzilverd. Twee goed uitgevoerde counters van Knegselse Boys leverden evenveel doelpunten op. In de veertigste minuut opende Ad Michielse de score en toen LSV in de tweede helft meer druk ging uitoefenen, was het opnieuw een counter die de thuisploeg de das om deed: 0-2.

LSV bleef aandringen, maar verder dan een doelpunt uit een vrije trap van Jorn Penninx kwam de thuisploeg niet. Dat was een tegenvaller omdat de rode lantaarndrager uit Lennisheuvel beslist meer had verdiend.

Regiomix jeu de boules

Maandag werd de wekelijkse open regiomix gespeeld op de binnenbanen van jeu de boulesvereniging De Walnoot. Toos Luijten en Jo Hanegraaf eindigden beiden op de eerste plaats met 3/21 punten. André Teulings en Jos van Meersbergen bezetten samen de derde plaats in het klassement met 3/19 punten. Als vijfde plaatsten zich ex aequo Henk Hermes en Dien Hanegraaf met 3/16 punten. Jan van Vugt werd zevende met 3/16 punten. Elke maandag zijn belangstellenden vanaf 13.00 uur welkom in het bouleshuis aan de Selissenwal om mee te spelen.