Afbeelding
Foto: Peter de Koning

IJSPLEZIER IN HET CENTRUM TUSSEN 14 DECEMBER EN 8 JANUARI

Boxtel on Ice: samen staan we sterk!

De kerstdagen zijn in zicht. En wat is er leuker dan in deze feestelijke periode een rondje te schaatsen of te genieten van een kop warme chocolademelk of beker warme glühwein langs de ijsbaan? Tussen 14 december en 8 januari kan dat. Dan wordt het parkeerterrein nabij de Zwaanse Brug omgetoverd tot Boxtel on Ice. Kom allemaal een kijkje nemen!

Ik heb altijd al een ijsbaan naar Boxtel willen halen, omdat ik zeker weet dat het een mooie impuls geeft aan het centrum. En toen ik uitbater werd van Meneer van Dommelen, kwam mijn ijskoude droom al snel uit. Het parkeerterrein achter de lunchroom leent zich perfect voor een overdekte ijsbaan en ik kreeg alle medewerking in Boxtel.

Toen mijn plannen voor de schaatsbaan bekend werden, merkte ik weer hoe actief Boxtel is. Vele mensen kwamen bij me langs met creatieve ideeën voor evenementen en dat heeft geresulteerd in een overvolle agenda met activiteiten als Fashion on Ice, schoolschaatsen, kerstgala en een bezoek van de ouderen die zijn aangesloten bij stichting Met je Hart Boxtel. En natuurlijk is er dagelijks de mogelijkheid voor bezoekers om rondjes te komen schaatsen. Samen staan we sterk: dat blijkt ook weer bij Boxtel on Ice! In dit mooie bewaarnummer kun je lezen wat er tussen 14 december en 8 januari allemaal op het programma staat. Een heleboel leuke en koude evenementen...

Bij de realisatie van Boxtel on Ice heb ik volop steun gekregen van de gemeente Boxtel, Centrummanagement, supermarkt Albert Heijn, stichting Brabants Centrum en vele sponsors. Daar wil ik hen allemaal graag voor bedanken. Ik wens iedereen volop schaatsplezier, prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Mark van de Moosdijk


Partners Boxtel on Ice 2016

Meneer van Dommelen, Albert Heijn, Centrummanagement Boxtel, Elzen Maas Makelaars, Filipe Mode, gemeente Boxtel, stichting Brabants Centrum, Succes BV Nijmegen, autobedrijf Brusselers, Sybilla Buisman Optiek, Schilderwerken Marcel Boeren, Arjen Witteveen, Iris Kappers, Natasja Fashion, Kwalitaria Strik. Van de Gevel Interieurprojecten, Ons Café Esch, Strik Auto's, Langenberg Stukadoors, FOOX Willie Robben, Amperia Productions, AFE Events, Monny Kleding, Van Pinxteren BV, Wasserij Boumans, Cees den Ouden Keukenmontage, Tiga Health & Beauty, PROEF! Culinair, sigarenmagazijn Voets, Milieu Service Brabant, Trusted Rebels, Magic FX, schildersbedrijf J. van Kleef, Bloemenshop Janneke, emblemen-badges.nl By Go.

Henk van der Zee (stichting Brabants Centrum): ,,Stichting Brabants Centrum steunt alle initiatieven die het leuker maken in onze dorpen. Eerder had ik tegen Mark gezegd: 'Als je een schaatsbaan begint, dan helpen wij mee.' Dus toen hij daadwerkelijk tot actie overging, zijn we gelijk met en voor hem aan de slag gegaan. Het is geweldig voor Boxtel, dus doen ook wij er alles aan om het tot een succes te maken."

Berry Dankers (Centrummanager Boxtel): ,,Boxtel on Ice is voor mij het zoveelste bewijs dat in Boxtel veel mogelijk is, wanneer er de bereidheid is om gezamenlijk ergens de schouders onder te zetten. Ik juich het initiatief van Mark van de Moosdijk dan ook van harte toe en ben graag bereid om, daar waar gewenst en mogelijk, mijn steentje bij te dragen."

Burgemeester Mark Buijs (gemeente Boxtel): ,,Met Boxtel on Ice gaat een lang gekoesterde wens van veel Boxtelaren in vervulling. We hebben in onze gemeente natuurlijk al de nodige evenementen door het jaar heen, Boxtel on Ice is een mooie aanvulling in de winterperiode. Ik ben trots op de manier waarop ondernemers, en Mark van de Moosdijk in het bijzonder, meewerken aan een bruisend centrum. Daar mogen we met recht trots op mogen zijn. Ik hoop dat veel mensen, van jong tot oud gebruik gaan maken van de ijsbaan en wens iedereen veel schaatsplezier!"

Ronald de Jong (Albert Heijn Boxtel): ,,Ik vind het pure lef, dat Mark van de Moosdijk zijn schouders onder zo'n grootschalig evenement zet. Het is een fantastisch initiatief. Mark en ik kwamen elkaar, kort nadat hij zijn initiatief had gelanceerd, ergens tegen en hebben we een Boxtel on Ice-spaaractie op poten gezet. Nu wordt er door klanten bij supermarkt Albert Heijn driftig gespaard om korting te krijgen op schaatspasse-partouts voor Boxtel on Ice. We merken dat het leeft onder de mensen."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding