YOGA, COMPUTERLES EN MEER IN DE ROTS

SUB presenteert cursusaanbod voor mensen met een uitkering

Stichting Uitkeringsgerechtigden Boxtel (SUB) start na de jaarwisseling met een nieuwe serie cursussen in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat 7. Dinsdag 13 en woensdag 14 december kunnen belangstellenden zich tussen 14.00 en 16.00 uur inschrijven.

Dankzij een subsidie van de gemeente Boxtel kan SUB deze cursussen aanbieden aan mensen die een AOW, WAO, ABW, WAJONG of WWI-uitkering ontvangen.

Het aanbod omvat onder meer hatha yoga, computerles voor beginners en gevorderden, kleding maken, bloemschikken en creatieve workshops.

Meer weten? Bel naar een van de bestuursleden van SUB via de telefoonnummers (0411) 67 51 88 of (0411) 68 39 03.


Scouting bezorgt kerstkaarten

Vrijwilligers van Scouting Boxtel bezorgen dit jaar kerstkaarten in Boxtel en omgeving. Inwoners kunnen kaarten die bestemd zijn voor adressen in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel en Esch tussen 7 en 15 december inleveren op verschillende plekken.

Per kaart betaalt een klant 25 eurocent. Kerstkaarten kunnen, voorzien van volledig adres, ingeleverd worden bij blokhut Wickiup (Molenwijkseweg), maar zijn ook af te geven bij bloemisterij Jasmijn aan de Breukelsestraat in Boxtel, drogisterij Bewust Beter aan de Nieuwstraat in Liempde en tijdens de kerstmarkt die zaterdag 10 december in winkelcentrum Selissen wordt gehouden. Ook is het mogelijk de kaarten in te leveren bij vrijwilligers Ine van den Biggelaar (Sweelincklaan 15, Boxtel) en Olga Kea (Pastoor Tilmanstraat 18, Lennisheuvel).

Inlevertijden

De precieze inlevertijden zijn te vinden op www.scoutingboxtel.nl/kerstkaarten. Bij vragen kunnen mensen contact opnemen via e-mail: kerstkaarten@scoutingboxtel.nl.