Afbeelding
Foto: Blox

BOXTELS JEUGDTEAM OP ZOEK NAAR VERSTERKING

Jongste volleybaljeugd Blox boekt vooruitgang

Het jongste jeugdteam van de Boxtelse volleybalvereniging Blox, dat binnen de club bekend staat als CMV 3.1, speelde zondag in Den Dungen enkele competitiewedstrijden. Daar bleek dat de jonge formatie elke week progressie boekt.

Het team gaat met sprongen vooruit, zo laat Blox weten. Zo werd een wedstrijd gewonnen, werd een duel met remise afgesloten en was er slechts één nederlaag. De opslag was deze dag een sterk wapen van de Blox-talentjes. Het publiek kreeg enkele fraaie ballen te zien. Ook het vangen en het gooien van de bal over het net gaat steeds beter. De opgeslagen bal dient gepasst te worden en dat is voor de jeugd nog best moeilijk. Ook daarin laat de Blox-jeugd zien vooruitgang te boeken.

MEEDOEN?

Blox CMV 3.1 speelt wekelijks met veel plezier en traint enthousiast. Elke woensdag om 17.00 uur is de ploeg te vinden in sporthal De Braken.

Wie het leuk vindt, kan zich aansluiten bij Nina Termeer, Koen de Jong, Kas Bevers en Siemen Bevers. Nina vindt het leuk als er meer meisjes mee komen trainen en spelen.

Interesse? Neem dan contact op met de secretaris van Blox. dat kan door een e-mail te sturen naar secretaris@vcblox.nl.

FOTO BOVEN: De jongste volleyballers van Blox zoeken versterking. Zin om mee te doen met Siemen Bevers, Koen de Jong, Nina Termeer en Kas Bevers? (Foto: Teun Termeer).