GEMONDENAREN KUNNEN NIET STUNTEN

Gedreven Irene weer met lege handen

Het was zondagmiddag tijdens een groot deel van de wedstrijd niet te merken dat de nummer twee van de vijfde klasse F op bezoek was in Gemonde. De hekkensluiter ontving in sportpark De Laat het sterke Milheezer Boys, dat met goed en degelijk spel werd bestreden. De thuisploeg geloofde lang in een stunt, maar stond na negentig minuten toch weer met lege handen: 2-4.

In de eerste helft golfde het spel op en neer en vocht Irene voor elke meter. Milheezer Boys had een penalty nodig om op voorsprong te komen en wist dat resultaat tot de rust vast te houden.

KLUTSBAL

Na de pauze combineerde Irene vrolijk verder en dit leidde tot de verdiende gelijkmaker. Arjan Elissen schoot hard op de keeper en spits Rick Hessels maakte de rebound goed af: 1-1. Tjeerd Pijnenburg was even later dicht bij een doelpunt, maar het waren de bezoekers die door een klutsbal in de Gemondse defensie uiterst gelukkig op voorsprong kwamen: 1-2. Daarna was Irene even de weg kwijt en liep Milheeze eenvoudig uit naar 1-4 en was het gedaan met de aspiraties van de thuisploeg.

STORMRAM

Irene-coach Alex Raaijmakers bracht de routiniers Tom van den Langenberg en Teun van Esch binnen de lijnen als stormram en dit deed het wedstrijdbeeld kantelen. Het was A-junior spits Owen van Lith die knap de 2-4 maakte. Irene had evenwel geen tijd meer om de stand nog een beter aanzien te geven en blijft rode lantaarndrager.

JO19-1: Irene – FC De Rakt        14.45

FOTO ONDER: Beeld van het duel tussen Irene en Milheezer Boys in sportpark De Laat in Gemonde. De thuisploeg speelde een prima partij, maar moest uiteindelijk buigen voor de tegenstander. (Foto: Hans Verberk).