Afbeelding
Foto: Henk van Weert

VÓÓR 10 DECEMBER STEMMEN

Bekendmaking verwendag
vindt plaats op Fashion on Ice

Na een succesvolle editie eind vorig jaar organiseren twee Boxtelse centrumondernemers, winkelier Natasja Willems en kapster Iris Schoenmakers, opnieuw een verwendag met metamorfose voor vier vrouwen. Via Facebook zijn daarvoor tien mensen genomineerd. Zij worden in het kader rechts op deze pagina voorgesteld door de personen die vinden dat de vrouwen wel eens iets extra's verdienen.

,,De verwendag die we begin januari hielden smaakte naar meer. Ik besefte dat geluk niet vanzelfsprekend is en vond het fijn om iets voor anderen te kunnen betekenen", vertelde Natasja eerder in deze krant. Samen met Iris lichtte ze het plan toe voor het evenement Fashion on Ice, een onderdeel van Boxtel on Ice. Op de schaatsbaan die van 14 december tot en met 8 januari op het parkeerterrein bij de Zwaanse Brug is te vinden, pakt het tweetal deze keer groots uit. Aan de actie wordt een heuse modeshow gekoppeld. Op ijs natuurlijk.

METAMORFOSE

Tijdens Fashion on Ice kunnen vier geluksvogels een complete verwendag winnen. Ze krijgen dan een totale metamorfose. Daarvoor zijn tien vrouwen genomineerd. Boxtelaren kunnen tot 10 december aangeven wie de verwendag in hun ogen moeten winnen. Dat kan door een mailtje te sturen naar fashiononiceboxtel@gmail.com. In het mailtje moet de naam worden vermeld van degene die de genomineerde heeft aangedragen.

Alle tien genomineerden krijgen een vip-behandeling tijdens Fashion on Ice, dat vrijdag 16 december wordt gehouden op de schaatsbaan achter Meneer van Dommelen.

RODE LOPER

Tijdens Fashion on Ice paraderen modellen in kleding van onder meer Natasja Fashion, Filipe Mode, DenimTrend, By Juud, La Gare, Hema en Shoeby over een rode loper. Ook doet Feestwinkel Van Hommel mee met carnavalsartikelen en levert Bijsterveld Bruidsmode, zoals het hoort bij een échte modeshow, adembenemende bruidsjurken. Iris Kappers verzorgt de kapsels en Tiga Health & Beauty de make-up. Tussendoor worden de gasten ook nog getrakteerd op dansvoorstellingen van Tiga, die overigens ook de choreografie voor de modellen in elkaar zet. Het evenement wordt aan elkaar gepraat door Mieke Boers en Leo de Vlieger van De Grapjurk.

LOTERIJ WENSAMBULANCE

Aan de avond, die spectaculair wordt geopend en bovendien wordt bezegeld met een heuse afterparty mét deejay, is ook een goed doel verbonden. Via een loterij wordt geld ingezameld voor stichting WensAmbulance Brabant. Fashion on Ice vindt plaats op vrijdag 16 december vanaf 21.00 uur. Kaartjes kosten vijf euro en zijn te koop bij Iris Kappers aan de Molenstraat of bij Natasja Fashion aan de Rechterstraat en bij Meneer van Dommelen aan de Prins Hendrikstraat.

FOTO LINKS: Een manicurebehandeling hoort er ook bij tijdens de verwendag. Die wordt in januari op een nader te bepalen datum gehouden. (Foto: Annelieke van der Linden).

Een manicurebehandeling hoort er ook bij tijdens een verwendag... (Foto: Annelieke van der Linden).