Ratatouille geeft concert met Ackoord!

Kamerkoor Ratatouille verzorgt op zaterdag 17 december samen met vocaal vrouwenensemble Ackoord! uit Gorinchem een kerstconcert in de Sint-Theresiakerk te Lennisheuvel. Het Boxtelse muziekgezelschap was dit voorjaar te gast bij Ackoord! en werkt nu opnieuw samen met het vrouwenkoor.

Het kerstconcert gaat om 20.00 uur van start en duurt tot ongeveer 21.15 uur, zonder pauze. Ratatouille en Ackoord! wisselen elkaar af en brengen allebei een mix van lichte en klassiek getinte kerstliederen. In het hoofdzakelijke Engelstalige programma zingen de koren ook liederen in het Spaans, Frans en Latijn, zoals 'Riu, Riu, Chiu', 'le Baylere' en 'Gaudete, Christus est Natus'. Het muziekgezelschap uit Gorinchem brengt bij ieder concert een verschillend repertoire voor het voetlicht dat bestaat uit klassieke als hedendaagse lichte muziek, zoals jazz en musical. Ratatouille vierde dit jaar het zilveren jubileum en bestaat uit zeventien zangers en zangeressen.

De entreeprijs bedraagt 7,50 euro. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Voor het concert is vooraf reserveren niet nodig. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom in de kerk, waar kaartjes gekocht kunnen worden en thee en koffie klaarstaat. Meer informatie op www.kamerkoorratatouille.nl.