Afbeelding
Foto: Wijkkrant Test

Kerstmarkt 'Samen1'

De aankondiging hebben jullie vast al ergens gezien, op 10 december is er kerstmarkt in Selissenwal. Aansluitend op de ondertussen traditonele kerstmarkt van 16.00- 20.00 uur is er nog van alles binnen te beleven tot 23.30 uur. De kerstmarkt heeft dan ook als thema "samen1"; samen met alle inwoners belooft het een drukke gezellig samenzijn te worden. Dus zet het maar vast in de agenda: zaterdag 10 december naar de kerstmarkt in Selissenwal.

Zoals ieder jaar komt de Kerstman met zijn arrenslee, staat er een kerstboom waar wensen in opgehangen worden, zijn er attracties voor kinderen en een lasergame in de garage van de Walnoot. En natuurlijk zijn er weer volop kraampjes voor de winkels en op de Geitenwei, is er muziek, iets warms te drinken en te eten en activiteiten op de Geitenwei. Maar dat is niet alles.
's Avonds gaat de kerstmarkt binnen verder, met om 18.00 uur een optreden van Cirque Magnifique in de Prinses Amaliaschool voor de kinderen, en in De Walnoot: een modeshow van Zonnefleur om 20.00 uur, lekkere hapjes uit allerlei culturen en volop muziek: een liederentafel en optredens van het wereldkoor en natuurlijk Kasba.
Tot 10 december allemaal!