Walnoot nieuws

Het bestuur van De Walnoot kan een nieuw bestuurslid welkom heten en wel Michel Spooren. Michel woont al weer geruime tijd in de Baanrots en is als vrijwilliger ook nog steeds actief betrokken bij Marvel. Een welkome versterking en uiteraard gaan we er een mooie samenwerking van maken. De komende maanden zijn voor alle betrokkenen bij De Walnoot drukke maanden door de extra activiteiten rond Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar. Onze vrijwilligers staan in de startblokken om het weer voor eenieder prettige bijeenkomsten te laten worden.
Onze bezoekers zullen ook wel ervaren hebben dat onze garage niet meer altijd open staat. Vanwege herhaaldelijke overlast hebben we in goed overleg met de politie daartoe moeten besluiten. Alle bezoekers van De Walnoot willen we dan ook vriendelijk, doch ook dringend, vragen om alleen van de garage gebruik te maken als u anders geen mogelijkheid ziet om De Walnoot te bereiken. Dank voor de medewerking.
Ons fantastisch team van vrijwilligers kan nog steeds aanvulling gebruiken. Bel voor informatie onze beheerder, Robert Kat op 67 34 85 .