Boxtelse jeu de boulers verliezen van Gemert

De leden van jeu de boulesvereniging De Walnoot speelden vrijdag thuis in Selissenwal hun vierde competitiewedstrijd. Teamcaptain Kees van Roosmalen is tevreden over de volgens hem sportief verlopen wedstrijd en vindt dat er goed is gepresteerd. Uiteindelijk trok tegenstander Gemert de Boules aan het langste eind: 3-5.

Er was behoorlijk wat publiek aanwezig bij de competitie en die kon genieten van 'hoogstaand' spel van Boxtelse boulers. Ook tegenstander Gemert de Boules liet zich van haar beste kant zien en ging er met de winstpunten vandoor. Het team won de partij uiteindelijk met 3-5.

De Boxtelse ploeg hoopt tijdens een van de volgende wedstrijden haar eerste overwinning te boeken. Omdat het spelniveau steeds hoger wordt, komen ze steeds dichterbij het vervullen van die droom. De eerstvolgende thuiscompetitie is op zaterdag 25 februari.

Open regiemix

Ook de wekelijkse open regiemix is gespeeld. De leden speelden binnen op de indoorbanen. Jan Pennings won de eerste prijs met 3/23 punten. Toos van Hal werd tweede met 3/23, Carla Donders werd derde met 3/19, Jos van Grinsven vierde met 3/17 en Jo Hangraaf vijfde met 3/15.