LSV'ers Rowi van den Besselaar en Thijs Verhagen in strijd met twee DOSL-spelers. (Foto: Hans Verberk). Foto: Hans Verberk

LENNISHEUVEL SCOORT UIT STRAFSCHOP

DOSL te sterk voor LSV

Via een succesvolle strafschop van Thijs Verhagen scoorde LSV zondag in het eigen sportpark aan de Mijlstraat al snel de openingstreffer tegen DOSL uit Leende. Daar bleef het bij voor de ploeg uit Lennisheuvel; de bezoekers vonden nog viermaal het net.

DOSL was overduidelijk de sterkere ploeg en door doelpunten van Martijn Bax werd de 1-2 ruststand bereikt.

Na de pauze was er eenzelfde beeld en uiteindelijk was de 1-4 eindstand enigszins geflatteerd, maar wel verdiend te noemen. Reinier Steenmetz tekende voor de 1-3 en Frank Bax bepaalde de eindstand op 1-4 voor DOSL. LSV staat op de laatste plaats van de ranglijst.

FOTO BOVEN: LSV'ers Rowi van den Besselaar en Thijs Verhagen in strijd met twee DOSL-spelers. (Foto: Hans Verberk).

spannend doelpuntenfestival

Vijfdeklasser Irene heeft zondag in een kletsnat en koud Deurne met 4-3 verloren van Racing Boys. In een attractief duel waarin beide ploegen hartstochtelijk de aanval zochten, was het de thuisploeg die er in de slotfase met de volle buit vandoor ging en Irene met lege handen achterliet.

Irene begon zeer sterk en had in de eerste helft erg veel balbezit en een duidelijk veldoverwicht. Na een benutte strafschop door Tjeerd Pijnenburg – hij mocht aanleggen vanaf elf meter na een handsbal - zag het er prima uit voor de gasten uit Gemonde. Jorick de Vos was dicht bij een tweede doelpunt, maar het was Racing Boys dat uit de eerste corner raaks schoot en de stand in evenwicht bracht: 1-1.

Vlak daarna was het Steef Schellekens die de bal vanaf rechts goed voor gaf waardoor Stefan Raaijmakers hard binnen wist te schieten: 1-2. Irene leek met een verdiende voorsprong de rust te halen. Vlak voor de theepauze dwarrelde een afstandsschot van Racing Boys echter pardoes achter Patrick van Osch en in blessuretijd werd het zelfs vanuit het niets 3-2. Aangeslagen zochten de spelers van Irene de kleedkamer op.

Na rust koos coach Alex Raaymakers

voor de aanval en bracht hij de spitsen Rick Hessels, Bart Bressers en later Owen van Lith binnen de lijnen. Dit leek effect te hebben want Irene kreeg weer kansen. Vlak voor tijd leek de strategie zich uit te betalen: Bryan Hellings maakte de 3-3 op aangeven van invaller Van Lith. Het noodlot sloeg echter toe in blessuretijd. Racing Boys raakte de paal en wist vanuit de rebound de winst op de valreep veilig te stellen.

Racing Boys 1 - Irene 1        4-3

Avanti '31 5 - Irene 3        8-0

Irene 4 - DVG 7        5-2

Irene 35+ 1 - WEC 35+ 1        2-0