Afbeelding
Foto: Helicon

20 NOVEMBER TUSSEN 11.00 EN 15.00 UUR

Helicon MBO Boxtel houdt open dag aan de Schouwrooij

Iedereen die op zoek is naar een agro-technische opleiding, is op zondag 20 november welkom bij Helicon MBO Boxtel aan de Schouwrooij op bedrijventerrein Ladonk. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen bezoekers zich laten informeren over de verschillende opleidingsmogelijkheden bij Helicon.

Tijdens de voorlichtingspresentaties van de verschillende opleidingen wordt alles verteld over inhoud van de opleidingen. Daarnaast is het mogelijk een kijkje te nemen in de gloednieuwe praktijkhal, het machinepark, de schooltuin en het laslokaal van de school. Helicon MBO Boxtel biedt een gevarieerd aantal opleidingen aan: Hovenier, tuin- & landschapsinrichting, Loonwerk groen, grond & infra, Veehouderij (varkens en melkvee), Techniek & mechanisatie en Biobased technieken.

VERBOUWING

Sinds de zomer gaat Helicon MBO Boxtel als zelfstandige school door het leven gaat. In plaats van een verhuizing naar Helicon in 's-Hertogenbosch werd besloten in het gebouw aan de Schouwrooij blijven waar in de zomer een interne verbouwing startte. Leslokalen werden voorzien van de modernste technieken en de verschillende opleidingsrichtingen kregen een eigen vleugel in het gebouw. Ook het laslokaal onderging een fikse opknapbeurt en werd de nieuwe techniekhal in september in gebruik genomen. In deze energiezuinige ruimte van duizend vierkante meter krijgen leerlingen praktijkonderwijs.

Kijk voor meer informatie op www.helicon.nl/mbo/Helicon_MBO_Boxtel.