horecagelegenheid gooit roer om

Het Hof van Liempde: ambacht en beleving

Kwaliteitsproducten, ambachtelijk bereid maar toch betaalbaar. Een gast kan bijvoorbeeld kiezen voor een snelle en betaalbare hamburger, maar ook voor een uitgebreid drie- of viergangendiner of voor een kleine hap bij een speciaalbiertje of wijntje. Én er is wekelijks een nieuwe daghap voor een kleine prijs. Na bijna twintig jaar hebben Joep en Petra Boleij het roer compleet omgegooid. Restaurant en zalencomplex Hof van Liempde kreeg het voorbije jaar gewerkt een nieuw concept en uitstraling. Ambacht en beleving staan er centraal.

,,De afgelopen jaren heeft de tijd ons bijna ingehaald, daarom besloten we om alles compleet te veranderen", aldus Joep en Petra Boleij. ,,Onze locatie biedt oneindig veel mogelijkheden en we denken dat we onze gasten met het nieuwe concept perfect kunnen bedienen. Men kan bij ons terecht voor een borrel met een hapje of een avondvullend diner. Daarnaast kunnen wij zowel op onze locatie als op een door de gast gewenste plek een evenement verzorgen, van tien tot achthonderd personen."

MANAGER

De openingstijden zijn verruimd en vanaf begin 2017 komt er een lunchkaart. Daarnaast heeft het Hof een operationeel manager aangenomen: Niels Snaphaan, voormalig kok van lunchroom Brownies & Downies in Boxtel. ,,We hebben altijd op hoog niveau gekookt en kwalitatief de beste producten gebruikt, en dat blijven we doen. Maar wel in een nieuw jasje, laagdrempeliger en altijd betaalbaar", vertelt Joep. Door de nieuwe styling en inrichting van het restaurant is er voor verschillende gezelschappen een geschikte plek gecreëerd. Ook is het voor gasten mogelijk om 'Kameraad van het Hof' te worden, waarmee ze kunnen profiteren van extra's en worden uitgenodigd voor evenementen als een culinair uitstapje of aspergeproeverij.

Meer informatie: www.hofvanliempde.nl.


Bijeenkomst D66

met Pia Dijkstra

Politieke partij D66 ontvangt woensdag 16 november om 19.30 uur haar Tweede Kamerlid Pia Dijkstra. Tijdens een meet & greet in Hof van Solms aan de Koestraat 16 in Oirschot wordt gesproken over euthanasie.

D66 begroet naast Dijkstra ook Els van Wijngaarden van de Universiteit van Humanistiek die ook bekend is als auteur van het boek 'Voltooid Leven'.