KunstKadoo 2016 in 'Le Garage'

Ook dit jaar houdt de Boxtelse kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 in de aanloop naar de feestdagen een bijzondere verkooptentoonstelling onder de naam KunstKadoo. In Le Garage, het huidige onderkomen van vereniging aan de Prins Hendrikstraat 43, zijn in het laatste weekeinde van november tal van kunstwerken te koop. ,,Leuk als uniek kerstcadeau of relatiegeschenk", stelt voorzitter Frans Schweigman van Kunstlicht99.

Aan KunstKadoo doen de volgende kunstenaars mee: Nantsje Vonk-Rienstra (zeefdrukken); Agnes Savelkouls (keramiekschilderijen); Katrien van Hettema (lino's, schilderijen, kistjes), Huub Thorissen (objecten en grafiek), Bea de Leeuw (schilderijen en sieraden) en voorts van Hanneke Boleij, Rasim Huseynov, Wava Roestamova, Tilly Brooker-Tromp, die allemaal schilderijen maken. Belangstellenden zijn welkom op vrijdag 25 november van 17.00 tot 20.00 uur. Zaterdag 26 en zondag 27 november is Le Garage aan de Prins Hendrikstraat geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Voor mensen die geen keuze kunnen maken, is er de kunstcheque met een waarde vanaf 25 euro; die is inwisselbaar bij de leden van de plaatselijke vereniging van professionele kunstenaars.

Meer informatie: www.kunstlicht99.nl.