Op de schaatsbaan wordt door Podium Boxtel, in samenwerking met Mark van de Moosdijk, eenmalig een kerstbal georganiseerd. De Boxtelse sterren van Jesus Christ in Concert staan samen met het ensemble van Dave Hanhart op de bühne.
Op de schaatsbaan wordt door Podium Boxtel, in samenwerking met Mark van de Moosdijk, eenmalig een kerstbal georganiseerd. De Boxtelse sterren van Jesus Christ in Concert staan samen met het ensemble van Dave Hanhart op de bühne. Foto: Dave Hanhart

Podium Boxtel kiest wederom voor unieke locatie

Het Grote Kerstbal op de schaatsbaan

Met het succesvolle Jesus Christ in Concert in de voormalige Heilig Hartkerk in het achterhoofd ging Podium Boxtel op zoek naar een nieuwe locatie om eenmalig een bijzonder evenement te organiseren. Uiteindelijk kwam het bestuur uit bij de uitbater van lunchroom Meneer van Dommelen: Mark van de Moosdijk. Zaterdag 17 december vindt op de Boxtelse schaatsbaan Het Grote Kerstbal 2016 plaats.

Het kerstbal is een productie van Dave Hanhart, bekend als muzikaal leider van de vier stijf uitverkochte uitvoeringen van Jesus Christ in Concert. Samen met zijn band én enkele sterren uit de Boxtelse musical verzorgt Hanhart een kerstconcert óp de schaatsbaan die straks tijdens de feestdagen nabij de Zwaanse Brug ligt. Podium Boxtel koos bewust voor deze bijzondere locatie. ,,Wij én onze bezoekers hebben het uitstapje naar de Heilig Hartkerk als bijzonder positief ervaren. Dat smaakte naar meer. Daarom willen we graag weer op een aparte plek een voorstelling organiseren", vertelt bestuursvoorzitter Paul van Alphen.

Tijdens het gala worden musicalhits, melancholische evergreens en Nederlandse liedjes opgevoerd in kerstsfeer. ,,Het combo en vocaal ensemble van Dave Hanhart en solisten bezorgen Boxtelaren een kerstavond om nooit te vergeten."

Het Grote Kerstbal begint om 21.00 uur. Daarna is er een afterparty. Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via www.podiumboxtel.nl en bij Hebbes (Markt), Jumbo (winkelcentrum Oosterhof), Marimba (Van Beekstraat) en Drogist Bewust Beter aan de Liempdse Nieuwstraat.