LSV boekt zwaarbevochten
remise in voetbalduel Bergeijk

Technisch en tactisch was er heel wat aan te merken op het spel in de wedstrijd tussen de vijfdeklassers LSV en Terlo. Maar dat werd door de teams gecompenseerd met inzet en passie. Na een onoverzichtelijke en harde wedstrijd speelde de ploegen in Bergeijk gelijk: 2-2.

De eerste minuten was Terlo de sterkste ploeg. De thuisclub probeerde met een openingsoffensief de wedstrijd vroegtijdig naar zich toe te trekken, maar de eerste de beste aanval van LSV was raak. Younes Ouassaidi benutte zijn snelheid en maakte de 0-1. De goal kwam hard aan bij Terlo en meteen viel de druk weg op de ploeg uit Lennisheuvel; LSV werd de bovenliggende partij. Terlo kon de eerste helft geen vuist meer maken en steeds gevaarlijker dook LSV voor de goal van de thuisploeg op. Toch viel ook nu weer viel het doelpunt aan de andere kant. Een vrije trap van John Vosters werd van richting veranderd en dat leverde Terlo een goal op. Toch kon LSV met een voorsprong de kleedkamer opzoeken voor de rust. Opnieuw was het Ouasaidi die scoorde voor de Lennisheuvelnaren. Ruststand: 1-2.

In de tweede helft gooide de thuisploeg uit Bergeijk het over een andere boeg: de beuk erin, zoals dat genoemd wordt. Het werd een onoverzichtelijke, harde wedstrijd en uiteindelijk moest Terlo met tien spelers verder. Kort daarvoor was het wel 2-2 geworden door een kopbal van Robert Kaal. Uiteindelijk bleef de gelijke stand op het scorebord en was LSV blij een puntje mee naar Lennisheuvel te kunnen nemen.

Zondag 6 november staat de uitwedstrijd bij buurman De Bocht '80 op het programma, aftrap is om 14.30 uur.