Afbeelding
Foto: Hans Verberk

MARLIN VAN HAL VERBREEKT PARCOURSRECORD BIJ MARVEL

Sparrenbosloop in Boxtel onderbezet

De 49e editie van de Don Quichotte Sparrenbosloop heeft zondag 150 hardlopers naar Sparrenrijk getrokken. De loopwedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de Boxtelse atletiekvereniging Marvel en voert over de bospaden van Sparrenrijk.

Bij de vrouwen verbrak Marlin van Hal het parcoursrecord. De seniore uit Uden was ruim tien seconden sneller dan haar eerdere tijd uit 2012. Bij de mannen wist Robin Spijkerboer van Generaal Michaelis uit Best onbedreigd de winst op te eisen. Met 150 deelnemers was de wedstrijd volgens Marvel wat onderbezet, maar de deelnemers en toeschouwers genoten van de mooie omgeving en herfstkleuren van Sparrenrijk.

De organiserende atletiekvereniging deelde zelf ook mee in de prijzen. Tony de Groot werd derde bij de mannen masters M35 en Janny Maas won de titel bij de vrouwen masters M35. Bas Peeters behaalde een zilveren medaille bij de A-junioren en bij de B-junioren behaalde Fenna van der Steen de eerste plaats. Kaike de Bie werd derde bij de D-junioren en Isa de Bruijn veroverde de tweede plaats bij de C-junioren.

Ook de pupillen van Marvel vielen in de prijzen. Er was een eerste plaats voor Tygo Janssens bij de C-pupillen, in dezelfde groep werd Levi Kroon derde. Emma Verhouwen werd tweede bij de meisjes C-pupillen. Een overtuigende zege was er voor Mats van der Linden bij de A-pupillen, de tweede plaats bij de A-pupillen was voor Annika van der Broek.

Kijk voor alle uitslagen op www.avmarvel.nl.

OP DE FOTO'S: 150 deelnemers liepen zondag hard door het herfstlandschap van Sparrenrijk. (Foto's: Hans Verberk).

Afbeelding