Afbeelding
Foto: LTV Munsel

Leren over balcontrole, balgevoel en spelinzicht

LTV Munsel organiseert tennisclinic

Kinderen die benieuwd zijn naar de sport tennis kunnen woensdag 2 november tussen 14.00 en 15.30 uur hun hart ophalen: zij mogen gratis meedoen aan een clinic op de tennisbanen van LTV Munsel aan De Voetboog.

LTV Munsel trekt woensdag alles uit de kast om de jeugd warm te maken voor tennis. Onder begeleiding van een tennisleraar maken kinderen spelenderwijs kennis met de sport. Ze gaan aan de slag met allerlei oefeningen. Zo leren de jonge aspirant-tennissers iets over balcontrole, balgevoel, conditie en spelinzicht.

Niet alleen kinderen zijn welkom om aan te sluiten bij de clinic. Ook ouders mogen een kijkje nemen bij de tennisclub in de wijk Munsel. Er wordt woensdag namelijk ook uitleg gegeven over de vereniging en de activiteiten die georganiseerd worden door de jeugdleden. Zo kent LTV Munsel jeugd-husseltoernooitjes, ouder-kindtoernooien en een heus tenniskamp.

Tennisracket

Kinderen die graag mee willen doen hoeven alleen te zorgen voor sportieve kleding en sportschoenen. De vereniging stelt tennisrackets beschikbaar. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunnen belangstellenden een e-mail sturen naar jeugdmunsel@gmail.com.

FOTO ONDER: Een tennisclinic bij LTV Munsel. (Foto: LTV Munsel).