Frank van Grinsven clubkampioen L'Union

Op de banen van handboogschutterij L'Union Boxtel aan de Molenwijkseweg werd zondag gestreden om de onderlinge clubtitels: het zogenaamde koningschieten. Frank van Grinsven greep de titel.

Koning Martijn van de Broek is gestopt en zodoende was de titel bij de heren vacant. Van Grinsven en Marchel Kluijtmans domineerden en gaven elkaar geen duimbreed toe. Verschillende achtervolgers moesten afhaken. Pas na 35 schoten kwam er een duidelijke afscheiding. Van Grinsven liet een serie van 49 optekenen en Marchel 44. De nieuwe clubkampioen hield daarna knap stand en na zestig schoten en een totaal van 542 punten bleef hij Kluijtmans 5 punten voor. Derde werd Henk Jegers (531 punten). De wisselbeker voor de beste schutter van het tweede zestal ging naar Ronald Tax met 408 punten over vijftig schoten.

Henry Troeijen werd eerste bij de afdeling compound (555). Susan van der Heijden werd koningin (331). Jaap van Grinsven hield de familie-eer hoog bij de junioren. Met een score van 443 punten over vijftig schoten bleef hij Jelt van de Langenberg voor.

Senn Steenbakker won bij de aspiranten. Met een mooie score van 408 punten bleef hij Sam Spitters (391) en Breanna Vugs (221) ruim voor.