Voetballers Irene verspelen voorsprong in Elsendorp

De wedstrijd tussen voetbalvereniging Irene uit Gemonde en Elsendorp was er een die draaide om aansluiting met de subtop en dat wisten alle spelers op het veld. Het werd in Elsendorp dan ook een prachtig duel met veel kansen en doelpunten. Het werd 4-2.

Irene begon sterk en dat werd na een kwartier beloond met een eigen doelpunt nadat een hard schot van Arjan Elissen afketste op een verdediger van de thuisploeg. Even later was het weer Elissen die door middel van een vrije trap het hoofd

van Owen van Lith wist te vinden: 0-2. Toen gaf Elsendorp gas. De Gemondse keeper Patrick van Osch redde nog een aantal keer prachtig, maar vlak voor rust was het toch raak: 1-2.

Direct vanaf de aftrap brak Elsendorp uit via rechts en trok de stand gelijk. De thuisploeg kreeg kans op kans en het was aan doelman Van Osch te danken dat de stand tot de 78e minuut gelijk bleef. Een overtreding in het strafschopgebied leverde de thuisploeg een penalty op die goed werd benut: 3-2. In blessuretijd kreeg Elsendorp loon naar werken en werd het risico dat Irene nam afgestraft.