Afbeelding
Foto: Dirk Struycken

Ceremoniehuis Boxtel

Hospitality is het Engelse woord voor horeca. Gastvrijheid. Gastvrij ontvangen worden in een schitterend pand op een geweldige locatie aan de Baandervrouwenlaan met buitenterras en parkeerterrein op de hoek met de Bosscheweg.
Wat wil je nog meer als je het over ceremonies gaat hebben rondom het afscheid van dit aardse leven.
Frans, ervaring in de horeca als voormalige eigenaar van De Bourgondiër en Bram met zijn achtergrond als medewerker in de uitvaartbranche, ontvangen mij in het karakteristieke Ceremoniehuis , voorzien van openhaard en warme kleuren.
Onafhankelijk van bij welke uitvaartonderneming men verzekerd is, kan iedereen hier opgebaard worden in de huiskamer. Deze is voorzien van een eigen koelinstallatie. De familie krijgt de beschikking over drie sleutels en kan zelf bepalen wanneer en hoe vaak ze bij hun dierbaar overledene willen zijn. Een volledig ingerichtekeuken staat tot beschikking.
Koffie, thee veel is mogelijk. Gastvrouw Eliane regelt veel met de familieleden en gunt hen vooral vrijheid. Vrijheid om zelf de regie rondom het afscheid in eigen hand te houden.
Op 16 oktober, tussen 14.00 uur en 17.00 uur, is er een open dag met de mogelijkheid om deze unieke plek aan de Baandervrouwenlaan 265 nader te leren kennen. Bij ons afscheid heeft Frans het over de Brabantse sfeer. Ik vind het iets meer hebben, Bourgondisch. (zie ook: www.ceremoniehuis.nl)

Afbeelding