Afbeelding
Foto: Wijkkrant Test

Soep met ballen!

Er is een jeu de boulesbaantje aangelegd bij de Rentmeester, er zijn drie ommetjes uitgezet door Selissenwal en we hebben soepmakers in de wijk. Omdat het niet zo leuk is om alleen te boulen, te wandelen of te eten, nodigt Platform Selissen wijkbewoners op om een middagje samen bezig te zijn. Samen op zaterdag 15 oktober een middagje actief te zijn en de middag af sluiten met een gezamenlijke soepmaaltijd. De soepmakers maken in ieder geval erwtensoep, maar of daar ook ballen inzitten?

Op zaterdag 15 oktober is De Walnoot open vanaf 13.00 uur en wordt er vanaf half twee begonnen met jeu de boules te spelen op de baan bij de Rentmeester, voor ballen wordt gezorgd.
Om half vier gaan we een van de drie ommetjes wandelen uit de folder, die samengesteld is door wijkbewoners De routes zijn voor iedereen begaanbaar, dus ook mensen met een rolstoel zijn van harte uitgenodigd om mee te gaan.
En bij terugkomst gaan we om 17.00 uur met zijn allen soep eten in de Walnoot. Er zal gezorgd worden voor een echte ouderwetse erwtensoep en een hallalsoep. Wel even aanmelden als je soep wilt eten, er ligt een formulier bij de Walnoot waar je je op in kunt schrijven, bellen kan naar Jan Pennings: 676806. Of mail naar mgthijs@home.nl

ballen