Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

ZATERDAG 10 DECEMBER IN ZAAL DE SERENADE

Boxtels bridgekampioenschap in Liempde

Multiculturele accommodatie De Serenade aan de Oude Dijk in Liempde is zaterdag 10 december het decor van het Boxtels bridgekampioenschap. De organisatie is in handen van Bridgeclub Boxtel, Bridgeclub Revanche en 'thuisvereniging' Bridgeclub Liempde.

Alle bridgers uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel kunnen ook dit jaar meedoen aan de titelstrijd. Voorwaarde voor deelname is dat minstens één persoon van het bridgepaar inwoner is van de gemeente Boxtel óf lid is van een bridgeclub in Boxtel of Liempde. ,,Dus zowel leden van de verschillende clubs als thuisbridgers zijn welkom", meldt voorzitter Frank van der Schans van Bridgeclub Liempde.

Het bridgekampioenschap wordt in vier lijnen gespeeld: A, B, C en D. Tijdens het toernooi wordt gebruik gemaakt van bridgemates. In afwijking van de vorig jaar gehouden editie worden 28 spellen topintegraal gespeeld.

De wedstrijdleiding in De Serenade is op 10 december in handen van Wilfried de Waele van district Maasland & Meierij. Voor de eerste plaatsen is er een aandenken, de 'overall' kampioenen krijgen daarnaast een wisselbokaal. De zaal is vanaf 12.45 uur geopend, de eerste spellen starten om 13.30 uur. 's Middags is er een korte pauze.

Deelname kost 20 euro per paar inclusief koffie met iets lekkers en 's middags warme hapjes. Ook ontvangt iedereen bij binnenkomst een blijvende herinnering. Meer informatie en aanmelding bij Piet Raaijmakers, telefoon 06-13 50 22 61 of e-mail: p.enm.raaijmakers@kpnmail.nl. Vermeld bij de inschrijving de naam van beide spelers en alle contactgegevens.

De inschrijving is pas definitief als een betaling is ontvangen. Die kan worden overgemaakt op IBAN-nummer NL05 RABO 0128 7295 38 ten name van Bridgeclub Liempde. Leden van de NBB dienen hun bondsnummer door te geven vanwege de toekenning van meesterpunten. Aanmelden kan tot en met zaterdag 3 december. (Foto: Albert Stolwijk).


Afbeelding