Kieft openhartig in theatertour

Oud-international Wim Kieft komt donderdag 13 oktober naar Podium Boxtel. In zijn theatertour spreekt hij openhartig over zijn successen bij PSV, Ajax en Oranje én zijn strijd tegen zijn cocaïneverslaving.

Kieft is te gast in Podium Boxtel met een theatercollege waarin de voormalig topvoetballer in gesprek gaat met journalist Eddy van der Ley. Ook bezoekers mogen vragen stellen. De voorstelling is een uitvloeisel van de biografie Kieft die in 2014 opschudding veroorzaakte en een bestseller werd. Ook won het boek de NS Publieksprijs. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller Gijp, vertelde Kieft zijn onwaarschijnlijke verhaal. Het is het verslag van een bittere strijd tegen zijn cocaïneverslaving. Maar het is ook een hoopvol relaas over de voorzichtige wederopstanding van een veerkrachtig mens. Het gaat over zelfspot en trots. Over de clubs waarvoor hij speelde en uiteraard over die gedenkwaardige kopbal tegen Ierland in 1988.

Wim Kieft is donderdag 13 oktober vanaf 20.15 uur te zien in Podium Boxtel. Kaarten kosten 19 euro en zijn verkrijgbaar bij Hebbes (Markt), Jumbo (Oosterhof), Marimba (Van Beekstraat) en bij drogisterij Bewust Beter aan de Liempdse Nieuwstraat. Internetverkoop: www.podiumboxtel.nl.