RUGBYERS TE STERK VOOR OCTOPUS

Eerste overwinning voor senioren rugbyclub Ducks

De senioren van de Boxtelse rugbyclub Ducks, die samen een team vormen met spelers van The Dukes, hebben de eerste overwinning binnen. Met 39-12 was de ploeg op eigen veld te sterk voor tegenstander Octopus.

Octopus werd vastgezet op de eigen helft en moest vooral verdedigen en al snel kwamen de eerste tries voor de thuisploeg op het scorebord. Vlak voor rust scoorde Octopus een try tegen en zorgde daarmee voor een ruststand van 22-7. In de tweede helft was hetzelfde wedstrijdbeeld te zien en scoorde Ducks met enige regelmaat een try. De overwinning kwam niet in gevaar voor de Boxtelse rugbyers en de eindstand werd 39-12.

Zondag treedt Duckes Legends in 's-Hertogenbosch aan tegen Breda. Als deze wedstrijd gewonnen wordt, kan de ploeg aansluiten bij de top van het klassement in de vierde klasse Zuid.