Afbeelding
Foto: Laura Oldenbroek

MEET & GREET VOOR MUZIEKLEERLINGEN

Pearl Joan treedt op bij Modern Classic Music

Zangeres Pearl Joan, die onder de naam Pearl Jozefzoon in 2010 tweede werd tijdens de eerste editie van de populaire tv-talentenjacht The Voice of Holland, komt zaterdag 8 oktober naar Boxtel. Exclusief voor de leerlingen van Modern Classic Music School verzorgt ze een interview en optreden. Er is slechts plek voor zestig bezoekers; wie zich het eerst aanmeldt, maakt kans op een 'meet & greet'.

Pearl Joan schitterde onlangs nog als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls. ,,De ervaren zangeres, musicalactrice en zangdocent, komt naar Boxtel om met haar verhaal en muziek onze leerlingen te inspireren", meldt Jeroen Pennings van Modern Classic Music School.

Onlangs bracht Pearl haar EP 'Forward' uit met onder meer het nummer 'Follow Me' dat vorige maand door het Amerikaanse platform SongwriterUniverse is gekozen tot beste song van de maand.

Maximaal zestig mensen kunnen de meet & greet met Pearl Joan meemaken. De zangeres verzorgt voor hen een optreden en ze beantwoordt vragen op het adres Stationsstraat 41, tegenover het kantoor van de Rabobank. Pennings verwacht vooral kinderen; hun ouders worden tijdens de ontmoeting opgevangen in lunchroom Meneer Van Dommelen.

Deelname aan de meet & greet, die om 14.30 uur begint, is gratis. De deur gaat een kwartier voor aanvang open. Belangstellenden kunnen zich vanaf heden aanmelden via www.modernclassic.nl. De eerste zestig aanmeldingen ontvangen binnen 48 uur een bevestiging. Na afloop van het optreden van Pearl Joan treden de leerlingen van Modern Classic Music School op tijdens Unplugged. ,,De huiselijke sfeer draagt bij aan het overwinnen van de zenuwen", aldus Pennings.

FOTO ONDER: Pearl Joan komt zaterdag 8 oktober naar Boxtel voor een exclusieve ontmoeting met leerlingen van de Modern Classic Music School. (Foto: Laura Oldenbroek).


Klanten supermarkt Jumbo shoppen voor Voedselbank

Klanten van supermarkt Jumbo in winkelcentrum Oosterhof kunnen zaterdag 1 oktober meedoen aan een actie van de Voedselbank. Vrijwilligers roepen klanten op enkele extra inkopen te doen voor hun cliƫnten.

Tussen 08.30 en 16.00 uur posten vrijwilligers bij Jumbo om aandacht te vragen voor de Voedselbank. Klanten kunnen producten kopen en die overdragen. Het gaat uitsluitend om houdbare artikelen. Op het boodschappenlijstje staan onder meer koffie, thee, hagelslag, jam, cruesli en muesli, suiker, groente en soep in blik, macaroni, spaghetti, rijst en houdbare melk.

,,Mensen die meedoen, helpen honderden gezinnen die momenteel grote moeite hebben om rond te komen", stelt voorzitter Arjen Witteveen van de plaatselijke Voedselbank. ,,Wie meedoet, helpt om de verborgen armoede, ook in Boxtel, te verminderen."